VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

ВАЖНО: Кастрация на бездомни котки в София

2020-03-30

© FOUR PAWS | Марсел Фенс

Удължава се срока за използване на вече раздадените талони за кастрация на бездомни котки, поради въведеното извънредно положение

 

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната и поради наличието на раздадени и неизползвани талони за безплатна кастрация на бездомни котки в София, бихме искали да ви уведомим, че удължаваме срока на използване на вече раздадените талони за 2019 г. до 31 май 2020 г.

 

Както и досега, талонът включва извършване на безплатна кастрация след предварително записан час, престой от 24 ч. след операцията, ваксинация срещу бяс и вътрешно и външно обезпаразитяване. Всяка кастрирана по програмата ни котка ще бъде маркирана с поставяне на татуировъчен номер от вътрешната страна на едното ухо и изрязване на връхчето на другото, за да е видимо отдалеч, че животното е кастрирано. След сваляне на извънредното положение ще започнем раздаването на нови талони.


Списък с партньорските ни клиники може да намерите тук.


Програмата ни за кастрация на бездомни котки в София работи от 2011 г. насам. Благодарение на нея вече са кастрирани над 9 531 писани, като към тях трябва да се прибавят и 9 206 котки, кастрирани в клиниката ни в Банкя от 2013 г. до 30.03.2020 г.

 

Благодарение на усилията ни е предотвратена появата на десетки хиляди нежелани котета, по-голямата част от които нямаше да оживеят на улицата дори до едногодишна възраст. Както всяка наша дейност, така и програмата ни за безплатна кастрация на бездомни котки разчита единствено на дарения.

 

Помогнете ни да я продължим и през 2020: Дарете през Paypal още днес!

 

 

 © FOUR PAWS | Марсел Фенс

Никое животно не става бездомно по свое собствено желание!

 

Нека заедно намалим броя на бездомните котки в страната. Благодарим на всички, които подкрепят програмата ни!


печат