VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Помогнете на най-тъжните мечки

2016-08-18

© FOUR PAWS | Hazir Reka

Ситуацията в Албания е критична. Към днешна дата около 50 мечки са държани в плен в цялата страна, страдащи в неподходящи и ужасни условия. Отглеждани в тесни клетки в близост до ресторанти или оковани във вериги и използване като туристическа атракция по плажовете и в градовете, тези мечки прекарват целия си живот в мизерия за забавление и печалба на хората.

 

Поради тази причина ЧЕТИРИ ЛАПИ стартираха кампания, която цели да сложи край на тези ужасна ситуация завинаги. Стремим се да се справим с жестокото отглеждане на мечки в Албания, за да осигурим бъдещето, което заслужават тези мечки, далеч от експлоатация и насилие. Присъединете се като подпишете петицията ни!© FOUR PAWS | Hazir Reka

ЧЕТИРИ ЛАПИ вярва, че тези мечки са незаконно заловени от дивата природа, тъй като бракониерството и търговията с малки мечки е в разцвета си в Албания.

 

Този месец международната организация стартира своята кампания за повишаване информираността за „най-тъжните мечки“ в Европа и промяна в посока подобряване условията за живот на мечките в Албания. С вашата подкрепа ние апелираме за по-строго прилагане на закона и правна забрана на всички видове жестоко отглеждане на мечки – добавете своя глас като подпишете петицията ни тук!


печат