VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Седемте обитатели на Парк "Меча гора" Арбесбах - един чудесен отбор

2013-02-11

ЧЕТИРИ ЛАПИ настани първите трима обитатели на Парк "Меча гора", още преди официалното му откриване през май 2002 г. Брумка, Винсенз и Лизи бяха предложени за продан през 1996 г., тъй като собствениците им нямаха средства да се грижат за тях. ЧЕТИРИ ЛАПИ реши да се заеме с решаването на проблема и да осигури храна и подслон за трите животни.

Година по-късно, ЧЕТИРИ ЛАПИ пое грижите за тези мечки и започна развитието на проекта Парк "Меча гора" - Брумка, Винсенз и Лизи бяха настанени в парка и започнаха новия си живот на свобода през 1998 г.


Две циркови мечки - Том и Джери - бяха подслонени в Парк "Меча гора" през септември 2000 г. след дългогодишна борба на ЧЕТИРИ ЛАПИ за тяхната свобода.

Лара, още една циркова мечка, стана част от чудесния отбор на парка през юни 2002 г.

Обитателите на Парк "Меча гора" имаха гост за периода ноември 2002 г. - лятото на 2003 г. Фриц бе настанен в парка докато новият му дом в алпийския зоопарк в Инсбрук се ремонтира.


Марбу, 26-годишна, циркова мечка е последният обитател на парка. Той пристигна в края на ноември 2006 г. След 15 г. по различни циркове и 10 г. в двор, южно от Виена, най-накрая той намери своя дом в парк "Меча гора". През деня той се разхожда из целия сектор на негово разположение, а вечер се прибира в бърлогата си.


печат