VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Чубака

2019-10-25

© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Име: Чубака

Пол:  женски

Предполагаема възраст: 3 г.

Характер: много плаха, има нужда от време, за да свикне с ново място или човек 

Размер: М / среден размер


Чубака е млада 3-годишна котка, която е била блъсната от кола. Двама тийнейджъри я намират на улицата и виждайки, че залита и се влачи веднага я довеждат в клиниката ни. Котката няма никакви външни рани и белези, но за съжаление има сериозно мозъчно сътресение. Поради травмата, походката ѝ е по-особена - придвижва се приклекнала ниско, но не ѝ пречи да ходи и да подскача на ниско. След дълго лечение Чубака вече е готова да бъде осиновена. 

 

Идеални за нея биха били уравновесени хора, които ще проявят търпение да свикне с новата обстановката, с тях самите, като друга котка най-вероятно би била от помощ, тъй като Чубака е видимо по-спокойна в компанията на себеподобни, особено по-малки котета.

 

За да осиновите Чубака, попълнете анкетата по-долу, а ние ще се свържем с Вас. 

 

Ако все пак не можете да я вземете вкъщи, но искате да ни помогнете в неравностойната борба за спасяване на животни, вижте начините тук: https://bit.ly/2z8QXrq© FOUR PAWS | Hristo Vladev


© FOUR PAWS | Hristo Vladev

За да сме сигурни, че точно Вие сте човекът за животно, което предлагаме за осиновяване, моля, попълнете анкетата. Полетата със знак * са задължителни.


печат