VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Тома

2019-05-15

© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Име: Тома

Пол:  женски

Предполагаема възраст: 1 г.

Характер: плаха, първоначално недоверчива

Размер: М / средно голяма котка


 

Тома се бе сблъскала с трудностите на уличния живот съвсем мъничка. Пристигна в клиниката ни на около шестмесечна възраст с голяма травма на задното дясно краче. След преглед и рентгенография се установи, че няма счупване, но са засегнати колянното капаче и връзки. Въпреки ежедневните превръзки и антибиотичната терапия, за съжаление инфектираните рани се влошаваха. Болките на котето ставаха все по-силни и бе взето трудното решение крачето да се ампутира.

 

Няколко месеца след операцията Тома, макар и на три лапи, тича, скача и се катери с лекота. Уви, младата котка е все още стресирана и трудно се доверява на хора. Разбира се, добре с други котки, но никак не харесва кучета.

 

Ако се влюбихте в огромните красиви очи на Тома, ако сте спокоен и търпелив човек, ако бихте искали да ѝ покажете, че хората могат да бъдат добри, попълнете анкетата по-долу, а ние ще се свържем с вас.

 

Бихте могли да ни помогнете в лечението на десетки други нуждаещи се бездомни животни. Вижте как тук.© FOUR PAWS | Hristo Vladev

печат