VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Топчо

2019-06-25

© FOUR PAWS | Hristo Vladev

 

Име: Топчо

Пол: мъжки

Характер: игрив, социален и гальовен

Предполагаема възраст: 1 година

Размер: М / средно голям котарак

Кастриран, ваксиниран и обезпаразитен

 


Топчо пристигна в клиниката със затруднено уриниране, сериозно възпаление и некротична тъкан в областта на ануса, в резултат на усложнения след направена в друга клиника уретростомия. Ежедневното почистване и терапия на засегнатите зони, дадоха резултат и възпалението бе излекувано. Но вероятно поради удебеляване на стена на пикочния мехур, в урината на Топчо е налично  известно количество кръв. За съжаление, въпреки продължителното медикаментозно лечение, този проблем не може да бъде отстранен, но това състояние не представлява опасност за котето. Специфичните грижи, от които има нужда Топчо, не е трудно да бъдат осигурени - котето трябва да се храни с храна, предназначена за кастрирани котки, а материалът в тоалетната му не бива да е силиконови гранули, за да не се замърсява и възпалява областта.

 

Ако искате да осиновите това изключително гальовно, мило и игриво коте, попълнете анкетата по-долу, а ние ще се свържем с вас.

 

Бихте могли да ни помогнете в лечението на десетки други нуждаещи се бездомни животни. Вижте как тук.© FOUR PAWS | Hristo Vladev

печат