VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

„НАДЕЖДА за животните” набира популярност


ЧЕТИРИ ЛАПИ пуска нов онлайн клип, след като представи резултатите от проекта на пресконференция в Украйна

Днес международната организация за защита на животните ЧЕТИРИ ЛАПИ пуска новия си видеоклип „НАДЕЖДА е...”. Основната му цел е не само да позиционира ЧЕТИРИ ЛАПИ като институция, която дава надежда на животните в нужда, но и да подчертае отдадеността на екипа, ангажиран с една от най-големите инициативи за защита на животните, правени някога в Украйна. На пресконференция с министерството на екологията в Киев, днес ЧЕТИРИ ЛАПИ представи резултатите от първия период на проекта и потвърди, че ще продължи инициативата в Украйна.

 

От април 2012г. насам, експерти и доброволци от 18 държави са ангажирани в мащабна програма за кастрация и ваксинация на бездомни животни в Украйна, в отговор на масовото избиване на кучета в страната преди началото на ЕВРО 2012. Повече от 6 000 кучета бяха кастрирани и ваксинирани през последните четири месеца, и още хиляди ще ги последват до края на годината. В допълнение, пет мечки бяха спасени от лоши условия за живот и сега са под грижите на експерти на ЧЕТИРИ ЛАПИ. Под мотото „ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ЕКИПА НИ!” ЧЕТИРИ ЛАПИ разчита на обществото да помогне в прилагането и продължаването на амбициозния проект.

 

Клипът беше направен безплатно от южноафриканската рекламна агенция Witch Wizard. Организацията за защита на животните се надява да получи подкрепа и занапред от онлайн партньори и медии в разпространяването на видеото.


печат