VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Зоро

2015-04-07

© FOUR PAWS | Marcel Fens

Поредното бездомно пострадало на пътя куче... Какво прави историята му по-различна е отговорността и загрижеността на човека, който не е успял да спре колата си на време.

Това е Зоро. Той е седеммесечно, изключително дружелюбно куче, което изкача на пътя в неподходящ момент. За негово щастие колата отбива и човекът му се притичва на помощ. Откарва го в най-близката ветеринарна клиника. След направена рентгенова снима излиза, че Зоро е получил фрактура на таза. Това, което следва е операция и това, от което се нуждае Зоро е грижи, докато напълно се възстанови. Постоперативни грижи и дом, които този човек не може да му осигури, защото той самият в момента е в търсене на дом. Решава да се свърже с клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя и да помоли за помощ. След като Зоро беше доведен при нас, ветеринарните ни лекари го прегледаха и му изписаха лечение с антибиотици и болкоуспокоителни.

Това, което следва да направим и молим за вашата помощ, е намирането на дом и отговорни стопани на този страдалник. Разпитайте ваши приятели, споделете неговата история или ако сте харесали Зоро и искате той да бъде вашият домашен любимец ни пишете на: adopt@vier-pfoten.bg

За повече информация се свържете с нас: 0888 40 44 47


2015_06_11_zoro.JPG _MG_7807.JPG _MG_7802.JPG _MG_7789b.JPG 2015_3_16_zoro.jpg 2015.3.16.zoro.jpg
печат