VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Анабел

2020-02-19

© FOUR PAWS

Име: Анабел 

Пол:  женски 

Предполагаема възраст: 9-10 г.

Характер: игрив, дружелюбен, послушен.

Размер: S / малко куче


Анабел намери своите хора и щастлив нов дом!

 

Помните ли историята на малкото Йорки Анабел? Тази красавица бе намерена малко преди Коледа от доброволка в парка на гр. Банкя, която дойде при нас с молба за помощ – да приютим животното, докато се намерят собствениците. Прегледът в клиниката ни установи, че кучето е на около 10 години, в не добро здравословно състояние, с огромно количество бълхи и тумори на млечните жлези. 

 

Ветеринарните лекари в клиниката ни в Банкя започнаха лечение по спешност, наложи се също да бъде кастрирана, защото е имала сериозно възпаление на матката. Анабел има нелека съдба - дълго време е използвана за разплод и е живяла в клетка, което е довело до възпаленията. 

 

Повече от два месеца издирвахме собствениците на красавицата, но без успех. Получавахме запитвания от хора, готови да се грижат за нея, но им отказвахме, за да дочакаме собствениците. Предполагаемата собственичка на кучето не живее в България и не дойде да си я прибере. Ето защо, вече търсим нов любящ дом за животинчето.

 

 © FOUR PAWS


Прекрасната Анабел бе подложена на на серия интервенции и медикаментозна терапия, бе подстригана, изкъпана и обезпаразитена. Малката красавица сега прилича на истинска опашата дама. Търсим стопани, които да я дарят с любов и грижи. Ако смятате, че сте нейните хора и искате да я осиновите, молим да попълните анкетата по-долу.

 

Ако не можете да я осиновите, но искате да ни подкрепите като дарите за работата на клиниката ни в Банкя, вижте начините тук.


печат