VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Суши

2019-02-20

© FOUR PAWS

Суши откри своята добра и смела фея, която направи истинско вълшебство за него. Тя прелетя от другия край на Европа, за да го срещне и да го отведе в новия му дом. Младият принц и "каляската му" отпътуваха към Обединеното кралство.

 

Желаем им безкрайно щастие! ❤️Име: Суши

Пол:  мъжки

Предполагаема възраст: 1.5 г.

Характер: изключително дружелюбен и любвеобилен, много обича да си играе и да бъде сред хора

Размер: L / голямо куче


Суши - момчето с големите уши и още по-голямото сърце

Суши е един от специалните любимци в клиниката ни в Банкя. Едно от най-любвеобилните и дружелюбни кучета, контактен и социален, обича да души и изучава всичко. Изобщо не е придирчив и обича да похапва, макар никак да не му личи.

 

Суши е намерен преди година в прохода Петрохан. Не е ясно дали е бил блъснат от кола или ударен от зъл човек, но Суши пристига при нас с фрактура на лумбален прешлен. Въпреки операцията на гръбначния стълб и провежданите с месеци различни терапии, момчето така и не успя да възстанови способността да стъпва на задните си крака.

 

Но любопитството и желанието му за движение и игри, никога не го изоставят. След като с голямо разочарование установихме, че Суши няма да може да ползва собствените си задни лапи, решихме да го оборудваме с помощна количка, която му предоставя възможността да води много по-пълноценен живот. Още от първия ден момчето свикна с нея и сега ѝ се радва ежедневно при разходки, придвижвайки се с изключителна лекота.  

 

След дългите месеци в клиниката ни в Банкя и партньорски клиники, вече е време Суши да намери своето семейство. Вярно е, че момчето ще изисква малко повече обгрижване, но несъмнено ще компенсира с огромната любов и доброта, която извира от него.

 

Ако искате да ни подкрепите, вижте начините тук.© FOUR PAWS | Hristo Vladev

2019_01_28_dog_Sushi_06.jpg 2019_01_28_dog_Sushi_05.jpg 2019_01_28_dog_Sushi_02.jpg 2019_01_28_dog_Sushi_03.jpg 2019_01_28_dog_Sushi_07.jpg 2019_01_28_dog_Sushi_01.jpg
печат