VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Тина

2019-02-05

© FOUR PAWS

Тина

Роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет!  В случая на Тина - пред клиниката ни в Банкя. Точно две седмици след огромния шок, който изживя, когато бе грозно изоставена пред вратата ни, тази мила късметлийка откри своето прекрасно семейство. Тина вече има дом, играе с приятеля си Демон и се радва на обичта на своите хора с огромни сърца!

 

Желаем им чудесни моменти заедно! 


По-долу може да си припомните историята на Тина. Ако искате да последвате примера на това мило семейство, осиновете  някое от животните, за които се погрижихме. Други начини да помогнете може да намерите тук.


Име: Тина

Пол: женски

Предполагаема възраст: 2 год.

Характер: социална, енергична

Предполагаем размер: L / голямо куче


Петък вечер. За някои хора това е краят на работната седмица и моментът да се повеселят в заведение. За други е време, което да споделят със семейството си и да се насладят на домашния уют. За трети... е удобна възможност да се отърват от домашния си любимец.

 

Петък вечер. Охранителните ни камери записват как мъж изоставя младото си куче, завързвайки го пред клиниката ни в Банкя. Залъгва я с храна и си тръгва. А тя гледа шокирана и неразбираща защо той ѝ обръща гръб.

 

За човечност ли да приемем, че не я пуска направо на улицата? За щедрост ли да смятаме, че ѝ е оставил храна? За оказана чест и доверие ли да възприемем факта, че е прехвърлил отговорността за собственото си животно на нас?  

 

Тина е вече обезпаразитена, чипирана и кастрирана. 


2019_01_21_dog_Tina_003.jpg 2019_01_21_dog_Tina_002.jpg 2019_01_21_dog_Tina_001.jpg
печат