VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Василчо

2019-07-03

© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Име: Василчо

Пол: мъжки

Възраст: 7 години

Характер: кротък, спокоен, добродушен и социален

Размер: М / среден размер

Обезпаразитен, ваксиниран, кастриран© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Василчо от стадион "Васил Левски"

Получихме сигнал за обръснато и пострадало куче в района на национален стадион "Васил Левски". Открихме тъжна картинка - Василчо, както го нарекохме, се бе скрил от дъжда под стълбището, бе обръснат и завит със стара тениска, а хлябът, който някой му бе оставил, момчето ползваше за възглавничка. Когато се изправи, бе видимо, че една от предните му лапи е пострадала и изобщо не стъпваше на нея. Без да се възпротивява, Василчо позволи да му сложим нашийник, спокойно вървеше на повод и се качи в колата, което вероятно е знак, че някога е бил нечий домашен любимец. Микрочипът, макар и нерегистриран, също ни накара да смятаме така, но за съжаление публикацията за търсене на собственика му, не даде резултат.

 

Междувременно на Василчо бе направена рентгенография и изследвания, които установиха увреден нерв. За радост, лапата няма нужда да бъде ампутирана, но уви, момчето няма да стъпва на нея и ще продължи да се движи леко накуцвайки. Погрижихме се и за конюктивита на кучето. Обезпаразитихме, ваксинирахме и го кастрирахме, така че това добродушно и спокойно момче вече е готово да бъде осиновено.  

 

Ако бихте искали да предложите дом на спортния запалянко Василчо, попълнете осиновителската анкета по-долу, а ние ще се свържем с Вас.

 

Можете да ни подкрепите в грижата за пострадали бездомни животни по начините посочени тук.© FOUR PAWS

2019_06_19_dog_Vasilcho_01.jpg 2019_06_19_dog_Vasilcho_02.jpg

Полетата със знак * са задължителни.


печат