VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Приключи сътрудничеството ни с BOSF. Предстои нов проект на ЧЕТИРИ ЛАПИ.

2017-02-10

В продължение на няколко години, ЧЕТИРИ ЛАПИ и фондация „Оцеляване на орангутаните в Борнео“ BOSF съвместно лекуваха ранени, малтретирани и конфискувани орангутани, останали сираци в Борнео. Сътрудничеството ни започна през 2007 година, когато BOSF се нуждаеше от спешна помощ и ЧЕТИРИ ЛАПИ се отзова, за да подопмогне организацията да продължи своята работа в помощ на пострадалите животни. Благодарение на съвместната работа двете организации се подкрепяха взаимно с нужната информация и ресурси в помощ на орангутаните, останали сираци. Това сътрудничество приключи в края на 2016 година. BOSF ше продължи да се грижи за животните в „Горското училище“ в Самбоджа. © FOUR PAWS

Подготовка на нов проект на ЧЕТИРИ ЛАПИ

Организация ЧЕТИРИ ЛАПИ се е фокусирала върху създаването на независим проект в нова горска площ с акцент върху грижите за орангутаните сираци, които да получат шанс за оцеляване и развитие в дивата природа. 

 

С този проект, ЧЕТИРИ ЛАПИ спомогнаха за съдаването на идонезийската организация „Yayasan Jejak Pulang,“ която е в последните етапи на преговори с идонезийските власти. Целта на международната организация е да бъде помогнато на колкото се може повече орангутани. 

 

Орангутаните от „Горското училище“ в Самбоджа (Унг, Робърт, Джъстин, Кики, Шри и Хели), които са били отглеждани от ЧЕТИРИ ЛАПИ и BOSF, ще останат под грижите на BOSF. BOSF освободи орангутаните и Зигне и Сараги в защитената гора Кехдже Севен в Борнео.


Орангутаните в Борнео все още се нуждаят от нашата помощ

Орангутаните в Борнео все още се нуждаят от помощ. В продължение на десетилетия, от 2,000 до 3,000 от тях са станаха жертва на изсичането на тропическите гори за добив на палмовото масло. Бракониери убиват или пребиват орангутани до смърт за пари, или за да извършват незаконна търговия с бебета орангутани. Останали беззащитни сираци след като майките им са били убити често биват нелегално продавани като домашни любимци. Поради тази причина е от голямо значение BOSF и ЧЕТИРИ ЛАПИ да продължат да разширяват проеките си, за да получат животните втори шанс за пълноценен живот. 


печат