VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Ветеринарен лекар

2018-09-26

© FOUR PAWS

ЧЕТИРИ ЛАПИ е международна организация за хуманно отношение към животните със седалище във Виена, Австрия и има офиси в над 10 други държави. В България ЧЕТИРИ ЛАПИ е най-голямата организация за защита на животните, като от 2008 г. активно подпомага местната власт за прилагане на Закона за защита на животните и намаляване броя на бездомните животни по хуманен начин чрез организиране на кампании за масова кастрация и ваксинация на кучета и котки. ЧЕТИРИ ЛАПИ разполага с уникална мобилна амбулатория, която позволява работа на терен без да бъдат правени каквито и да било компромиси със здравето и добруването на животните. За последните 10 години благодарение на ЧЕТИРИ ЛАПИ са кастрирани, ваксинирани против бяс и обезпаразитени над 30 000 кучета и котки в повече от 30 общини в страната, а десетки други са намерили нов дом в страната или чужбина. От 2013 г. ЧЕТИРИ ЛАПИ стопанисва в столичния квалтал Банкя своя ветеринарна клиника със стационар и най-съвременно оборудване за лечение на безстопанствени животни, която е изградена в сътрудничество със Столична община.  

 

!!! ТЪРСИ СЕ ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР !!! 

 

Трябва ни силно мотивирана личност с инициативно отношение към работата и, разбира се, с безусловна любов към животните 

 

  • Ако сте завършили ветеринарна медицина и искате да работите и да се развивате в тази сфера, при нас със сигурност ще имате такава възможност. 
  • Ако имате интерес в областта на хирургията, работата с животни е Вашето призвание и мечтата Ви е да сте в помощ на пострадали кучета и котки, ще Ви очакваме при нас. 
  • Ако обичате да работите в динамична среда, да пътувате и всеки работен ден да Ви носи удовлетворение, това е Вашето място. 
  • Ако имате желание и интерес да участвате в уникални по рода си кампании и проекти на организацията в страната и чужбина, кандидатствайте за работа при нас.  

 

Предлагаме атрактивно работно място, конкурентно заплащане и трудов договор, съобразен с българското законодателство. Ще имате възможност да участвате в обучения в страната и чужбина, както и да работите с екип от хора, за които работата не е просто обикновена работа, а кауза. 

 

Моля, изпратете Вашата автобиография на английски език на вниманието на:  

 

Нина Христова, Експерт в отдел „Финанси и администрация“ 

e-mail:

nina.hristova@four-paws.org

recruitmentbg@four-paws.org печат