VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Ръководител на отдел "Грижа за бездомните животни"

2018-09-26

© FOUR PAWS

ЧЕТИРИ ЛАПИ е международна организация за хуманно отношение към животните със седалище във Виена, Австрия и има офиси в над 10 други държави. В България ЧЕТИРИ ЛАПИ е най-голямата организация за защита на животните, като от 2008 г. активно подпомага местната власт за прилагане на Закона за защита на животните и намаляване броя на бездомните животни по хуманен начин чрез организиране на кампании за масова кастрация и ваксинация на кучета и котки. ЧЕТИРИ ЛАПИ разполага с уникална мобилна амбулатория, която позволява работа на терен без да бъдат правени каквито и да било компромиси със здравето и добруването на животните. За последните 10 години благодарение на ЧЕТИРИ ЛАПИ са кастрирани, ваксинирани против бяс и обезпаразитени над 30 000 кучета и котки в повече от 30 общини в страната, а десетки други са намерили нов дом в страната или чужбина. От 2013 г. ЧЕТИРИ ЛАПИ стопанисва в столичния квартал Банкя своя ветеринарна клиника със стационар и най-съвременно оборудване за лечение на безстопанствени животни, която е изградена в сътрудничество със Столична община.

 

!!! TЪРСИ СЕ РЪКОВОДИТЕЛ ОТДЕЛ „Грижа за бездомните животни“ !!!

 

Необходима ни е решителна и самоуверена личност, с добре развито аналитично и стратегическо мислене, инициативно отношение към работата и ориентация към постигане на отлични резултати. А любовта към животните е основното и най-важно условие, за да станете част от екипа ни.

 

  • Ако владеете изкуството да бъдете лидер и имате опит в ръководенето на екип, както и диплома за завършено висше образование в следните сфери: ветеринарна медицина, биология, екология, селско стопанство, управление и право- Вие сте човекът, който ни трябва.
  • Ако познавате проблемите на безстопанствените животни и искате да помогнете на хиляди от тях.
  • Ако притежавате знания и умения за планиране, развитие и управление на проекти, споделете ги с нас.
  • Ако обичате да пътувате, а динамичната работна среда Ви зарежда и подтиква към креативност и иновации, това е Вашето място.
  • Ако имате желание да допринесете за осъществяването на уникални по рода си кампании и проекти на организацията в страната и чужбина, кандидатствайте за работа при нас.

 

Предлагаме атрактивно работно място, конкурентно заплащане и трудов договор, съобразен с българското законодателство. Ще имате възможност да участвате в обучения в страната и чужбина, както и да работите с екип от хора, за които работата е не просто обикновена работа, а кауза.

 

Моля, изпратете Вашата автобиография на английски език на вниманието на:

 

Нина Христова, Експерт в отдел „Финанси и администрация“ e-mail: nina.hristova@four-paws.org

recruitmentbg@four-paws.org


печат