VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Животните в Газа имат нужда от помощ!

2019-02-28

© FOUR PAWS | Hassan Aslih

Шокиращи разкрития!

 

За съжаление, много животни страдат в зоопарка Рафа, Газа. Поради необичайно студеното време и липсата на подходящи грижи само през последната седмица загинаха четири новородени лъвчета. Освен това се натъкнахме на опустошителни кадри, на които се вижда 14-месечна лъвица, на която собственикът премахва ноктите по особено жесток начин с градинска ножица!

Настояваме за затварянето на този зоопарк, където повече от 40 животни се държат в ужасни условия. Д-р Амир Халил и неговия екип вече са започнали преговори със съответните власти. Животните спешно се нуждаят от помощ! 

 

Какво знаем за зоопарка Рафа?

 

  • През 2004 г. зоологическата градина в най-южната част на ивицата Газа е почти напълно разрушена. Някои от животните бяха убити, препарирани и изложени в зоопарка.
  • От откриването си през 1999 г. до днес много от животните са загинали в следствие на бомбардировки или ракетни атаки.
  • Зоопаркът е много малък и обхваща площ от само около 10 000 квадратни метра. Клетките са малки, мръсни и стари.
  • 5 лъва страдат в момента, заедно с няколко вълка, хиена, маймуни, котки, кучета щрауси и други птици.
  • Собственикът е изчерпал средствата и вече не може да осигурява храна за животните. Също така, не може да подобри условията им на живот, нито да разшири загражденията им.

 

Трябва да помогнем да тези страдащи животни! Настояваме за затварянето на зоопарка Рафа! Подпишете петицията, за да ни помогнете да го направим!


1.jpg 2.jpg 3.jpg
печат