VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Коне


Компетентен център "Коне"

© VIER PFOTEN

В много европейски държави конете все още се използват в земеделието и транспорта на стоки. Много от тях се използват и в градски, и в провинциални условия; често от ромски общности. За съжаление животните не винаги са третирани добре и често са принудени да работят при ужасяващи условия чрез бой. Животните не получават никаква медицинска помощ и често умират от преработване. Основната цел на КЦ "Коне" е да спасява страдащи коне, да ги лекува, да ги храни и да им намира нови, любящи собственици.


Дивите коне в делтата на Дунав – историята

Те живееха свободно сред дивата природа, но местните хора искаха да спечелят лесни пари от продажбата им. Натовариха ги по брутален начин в един „камион на смъртта” и ги отпратиха към кланицата.


Това е драмата на свободните коне от Летеа, спасени в последния момент с усилията на хиляди любители на животните. Днес те отново са на свобода и благодарение на посредничеството на ЧЕТИРИ ЛАПИ всички диви коне от Летеа сега имат реален шанс да живеят отново сред дивата природа.
ЧЕТИРИ ЛАПИ ви кани да гледате историята на най-зрелищната операция по спасяване на животни в Румъния за последното десетилетие.


печат