VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Меги

2019-01-29

© FOUR PAWS

Име: Меги

Пол: женски

Предполагаема възраст: 3 год.

Характер: благ 

Предполагаем размер: L / голямо куче


Меги

Най-вероятно блъсната от кола, Меги пристигна със сериозна рана в рамото, счупена раменна кост и скъсани коленни връзки. Благодарение на всички, които ни подкрепяте, чрез дарения събрахме средства за операцията й, с която бе поставена пластина на раменната кост, а колянната става фиксирана. Но тъкмо, когато с партньорите ни от ветеринарна клиника Нова успяхме да овладеем травмите, се установи, че Меги има и парвовироза. Момичето обаче е герой и две седмици по-късно вече бе преборила това тежко заболяване. 

 

Меги се движи добре и стабилно. Ще са нужни още няколко месеца докато травмите от удара се възстановят напълно, а най-хубаво би било, ако това се случва в дом сред обичащи я хора.

 

Меги търси своето семейство. Ако бихте искали да осиновите това мило момиче, моля попълнете анкетата по-долу. За да осигурите временен приемен дом, пишете ни на adopt@four-paws.bg и ще обсъдим възможностите.

 

Ако желаете да помагаме на все повече пострадали бездомни животни, може да ни подкрепите по следните начини тук.© FOUR PAWS

2019_01_14_dog_Megi_07.jpg 2019_01_dog_Megi_02.jpg

Полетата със знак * са задължителни.


печат