VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Надежда

2019-05-30

© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Име: Надежда

Пол: женски

Предполагаема възраст: 2 г.

Характер: спокойна, но плаха

Размер: М / средно голяма котка

Кастрирана, ваксинирана и обезпаразитена

 


 

Само можем да гадаем какво се е било случило с младата котка Надежда, която преди шест месеца пристигна при нас в ужасяващ вид. След множество неуспешни опити да бъде заловено пострадалото животно, жената, която я е забелязала, най-сетне успява да я хване и да я доведе за да ѝ помогнем. Установени бяха множество счупвания в областта на носа и челото, както и сериозно гнойно възпаление. В следствие от тежките травми и липсата на навременно лечение, тъканите бяха некотизирали, а на места и опадали. Силното възпаление бе предизвикало и конюктивит. Освен, че бе засегнала огромна част от лицето на котката, бактерията се оказа резистентна към множество антибиотици. Това доведе до продължителна терапия и трудно възстановяване, но не губихме надежда!  

 

След шест месеца грижи за нежната писана, вече с радост можем да споделим, че Надежда е здрава и Ви очаква! Тя е мила, спокойна котка, леко плаха първоначално, но след кратко времето се отпуска и привързва. 

 

Ако искате да дадете шанс на това изстрадало коте, да я обичате и да приемете белезите ѝ като доказателство за силата на надеждата, попълнете анкетата по-долу, а ние ще се свържем с вас.

 

Бихте могли да ни помогнете в лечението на десетки други нуждаещи се бездомни животни. Вижте как тук.© FOUR PAWS | Hristo Vladev

2019_05_13_cat_Nadezhda_03.jpg 2018_10_23_cat_Nadejda_01.jpg 2018_10_23_cat_Nadejda_02.jpg 2018_10_23_cat_Nadejda_03.jpg
печат