VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Рекси

2020-04-23

© FOUR PAWS |

Рекси търси своя нов дом!

 

Име: Рекси

Пол:  мъжки

Предполагаема възраст: 3 г.

Характер: много дружелюбен, изключително социален и спокоен

Размер: М / среден размер

 

Щастлива развръзка за пострадалото куче от Кърджали, което нашият екип прие преди два месеца с парализирани и влачещи се задни крайници. След серия операции и медикаментозно лечение Рекси проходи отново, възстанови се успешно и сега е готов да бъде осиновен.

 

За да припомним историята на Рекси, когато постъпи при нас, кучето имаше сериозна опасност никога да не проходи отново. Кучето било намерено в окаяно състояние в гр. Кърджали, с влачещи се задни крайници и рани по тях. Екипът на ЧЕТИРИ ЛАПИ беше потърсен с молба за съдействие, след като видеоклип на страдащото животно се разпространи в социалните мрежи.

 

 

 © FOUR PAWS |

 

Ветеринарните лекари от клиниката ни в Банкя приеха кучето със съмнения за тежка травма на гръбнака. Последва цялостен преглед, като бе направена рентгенография и скенер. На тях се установи наличие на съчма, притиснала прешлен от гръбначния стълб на горкото животно. Той бе пореден случай на умишлено насилие над животно и човешко безумие. Съчмата в гръбначния стълб на кучето показва, че Рекси е поредната жертва на жестоко насилие от незнаен извършител, което би трябвало да понесе законовото наказание.

 

Рекси бе опериран в клиника AmiVet (партньор на ЧЕТИРИ ЛАПИ), бе подложен на скъпа допълнителна интервенция с инжектиране на костен мозък за по-сигурно възстановяване, а след това остана под грижите и наблюдението на ветеринарните лекари в клиниката ни в Банкя. 

 

Благодарение на всички дарители, които подпомогнаха лечението, Рекси получи нов шанс за живот ивъзможност да проходи отново! Сега е време заедно да му намерим нов дом!

 

Кучето е много дружелюбно, възпитано и спокойно. Проявява добър апетит и отлични хигиенни навици. Показва позитивно развитие след операцията и ще бъде чудесен другар за всяко семейство!

 


За да сме сигурни, че точно Вие сте човекът за животинче, което предлагаме за осиновяване, моля, попълнете анкетата. Полетата със знак * са задължителни.© FOUR PAWS |

Ако нямате възможност да осиновите Рекси, но искате да помогнете, можете да направите дарение!

Лечението на кучето, включващо всички интервенции, стационар в клиниката и медикаменти струва около 1900лв, като до момента са събрани около ¼ от сумата. 

 

За да подпомогнете лечението на Рекси можете да направите дарение през PayPal. или да подкрепите клиниката ни за бездомни животни в Банкя, чрез някой от другите методи за дарение. 

 

Насилието срещу животни е криминално престъпление!

Ако станете свидетели на такова деяние, не се колебайте да сигнализирате на 112 или най-близкото полицейско управление. 

 


Дари за Рекси през Pay Pal


печат