VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Рошка© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Рошка е възрастна дама, която намерихме изхвърлена като непотребна вещ в реката в кв. Захарна Фабрика. Кучето, някак си, беше попаднало под мост, не мърдаше и не даваше признаци на живот. Тя имаше късмета да бъде забелязана от случаен минувач, който подаде сигнал и заедно с екип на Пожарна безопасност и защита на населението успяхме да я спасим. Стабилизирахме я, тъй като състоянието ѝ бе критично и остана под грижите на екипа ни в клиниката в Банкя. Впоследствие бе установена луксация на тазобедрената става, което бе коригирано оперативно.

 

Рошка е възрастна, но за щастие в добро здравословно състояние - не открихме вирусни заболявания, макар да е бавна и ленива, се придвижва сама. Тя има нужда от дом, в който да изкара спокойни старини. Ако можете да го осигурите, попълнете анкетата по-долу. 

 

 


 

Ако искате да помогнете за лечението на Рошка и стотиците пациенти на клиниката ни в Банкя, ще сме благодарни за Вашето дарение: 

 

https://bit.ly/2wrDKZu


roshka1.jpg roshka2.jpg roshka7.jpg roshka3.jpg roshka.jpg

 

За да сме сигурни, че точно Вие сте човекът за животинче, което предлагаме за осиновяване, моля, попълнете анкетата. Полетата със знак * са задължителни.


печат