VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Тото

2019-04-19

© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Име: Тото

Пол:  мъжки

Предполагаема възраст: над 10 г.

Характер: много кротък и спокоен, тромав, дружелюбен

Размер: L / голямо куче© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Добро и кротко мече Тото

Тото е живял край автосервиз, където е срещал добро отношение и е получавал грижи от работещите там и съседи. Когато забелязали, че предният десен крак на момчето е пострадал, го завели във ветеринарна клиника, където му била направена ортопедична операция. За съжаление, кракът не се възстановил никак добре и тежкото момче изобщо не стъпвало на него. Обърнаха се към нас за помощ и установихме сериозно възпаление на лакътната става – наличие на бактериална инфекция, а неизползването на крака бе довело до атрофия на мускулатурата. Уви, мнението на ортопеда бе категорично - наложи се да се пристъпи към най-малкото зло и кракът бе ампутиран.

 

Месец по-късно, Тото е вече добре, а раната е зараснала чудесно. С цел да се облекчи натоварването на ставите, а и за по-добър тонус, мечето е на хранителен режим за намаляване на теглото. Но дори поотслабнал, Тото си е тромав и ленив, така че движението и разходките не го блазнят особено. Предпочита да се излежава и мързелува.

 

Възрастен, тромав и без една лапа, немислимо е Тото да се върне на улицата. Затова търсим дом за него. Ако бихте искали да се погрижите за старините на този мил мечок, попълнете осиновителската ни анкета по-долу, а ние ще се свържем с Вас.

 

Ако не можете да го осиновите, но искате да ни подкрепите, вижте начините тук.


2019_04_17_dog_Toto_06-res.jpg 2019_04_17_dog_Toto_01-res.jpg 2019_04_17_dog_Toto_08-res.jpg 2019_04_17_dog_Toto_02-res.jpg 2019_02_15_dog_Toto_03.jpg

Полетата със знак * са задължителни.


печат