VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Помощ за Рекси

2020-01-31

© FOUR PAWS |

Помощ за Рекси - кучето с парализирани крака намерено в Кърджали

 

Кучето Рекси е намерено в окаяно състояние в гр. Кърджали, с влачещи се задни крайници и рани по тях. Екипът на ЧЕТИРИ ЛАПИ е потърсен с молба за съдействие, след като видеоклип на страдащото животно се разпространи в социалните мрежи. 

 

Лекарите от клиниката ни в Банкя приеха кучето миналата седмица със съмнения за тежка травма на гръбнака. Последва цялостен преглед, като бе направена рентгенография и скенер. На тях се установи наличие на сачма, разположена странично на засегнат прешлен от гръбначния стълб, а раните по двата задни крайника са възникнали от влачене, поради невъзможността на горкото животно да се движи пълноценно. Съчмата в гръбначния стълб на кучето показва, че Рекси е поредната жертва на жестоко насилие от човек, което би трябвало да понесе законовото наказание.

 


Дари за Рекси през Pay Pal


 

Сега Рекси е под грижите на медицинските експерти в нашата клиника, но за неговото лечение ще е необходима сложна и скъпа хирургическа интервенция идните седмици, за която Рекси се нуждае и от вашата помощ!

 

За да подпомогнете лечението му, можете да направите дарение през PayPal. или да подкрепите клиниката ни за бездомни животни в Банкя, чрез някой от другите методи за дарение. 

 

Насилието срещу животни е криминално престъпление!

Ако станете свидетели на такова деяние, не се колебайте да сигнализирате на 112 или най-близкото полицейско управление. 

 

Всички стискаме палци и се молим Рекси да проходи отново!

 


печат