VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Кара Тина и Кови се нуждаят от помощ!

2020-04-16

© FOUR PAWS

Тримата опашатковци - Кара, Тина и Кови се нуждаят от вашата помощ!

 

Тази седмица клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ получи сигнал за кучета с тежък кожен проблем в района на Кв. Свобода гр. София, нуждаещи се от неотложна помощ. Екипът ни отиде на място  и след многократни опити успяхме да хванем три кученца в окаян неугледен вид и много тежко състояние.  

 

Кара Тина и Кови, както ги кръстиха лекарите ни са изключително наплашени и немощни и се нуждаят от спешна подкрепа. След транспортирането им до клиниката в Банкя се извършиха редица прегледи 

 

Екипът ни от ветеринарни експерти направи пълни кръвни изследвания и се взеха  кожни  проби  и  на трите кучета. Установи се наличие на демодекоза , гъбична инфекция  и множество наранявания по тялото на всички животни. Резултатите от прегледа на Тина показаха наличие на анаплазмоза4Д тестът на Кара се оказа положителен за дирофилария. 

 

За да бъдат излекувани трите кучета са подложени на скъпа медикаментозна терапия. За лечението им ще са необходими поне 2-3 месеца. Ето защо, призоваваме и вас за помощ!  © FOUR PAWS

 

За да подкрепите Кара Тина и Кови и да помогнете за тяхното лечение, можете да направите дарение през PayPal.

 

Освен през тази платформа, можете да подкрепите Фондацията ни, чрез някоя от останалите дарителски опции.© FOUR PAWS

Дари през Pay Pal


Екипът на ЧЕТИРИ ЛАПИ ви благодари за подкрепата!

Засега нямаме потвърдена информация какво е причинило техните наранявания и довело до тежкото им състояние, но можете да бъдете сигурни, че тримата опашатковци вече са в добри ръце и под постоянната грижа на нашите ветеринарни лекари! 


печат