VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Марио

2019-02-06

© FOUR PAWS


И заживели щастливо... като куче и котка!

Марио откри своя нов дом, където вече го очакваше друго излекувано при нас животно - котаракът Гизмо. Освен на новия си живот, двете момчетата се радват и на нови имена - Марио, който препуска на три крака, се нарича Драй (като числото три на немски език), а котето Гизмо е вече Джони. Момчетата се приеха изключително бързо и доказаха, че една от вечните дилеми "куче или котка" може да се реши много лесно - и двете!

 

Желаем много щастие на цялото семейство!© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Име: Марио

Пол:  мъжки

Предполагаема възраст: 2 г. 

Характер: кротък, мил, има лек страх от мъже, но с времето го преодолява

Размер: М / среден размер© FOUR PAWS | Hristo Vladev

Марио от Копривщица

Марио бе доведен при нас от гр.Копривщица със счупена задна лапа и силно инфектирана открита рана. Въпреки микробиологичното изследване и антибиотичното лечение, раната упорито не заздравяваше, което доведе и до атрофия на мускулите. Уви, нямаше как крачето на Марио да се спаси и се наложи да бъде ампутирано. 

 

Марио вече е в чудесна форма. Чувства се отлично - тича, скача и това, че няма едно краче, никак не му пречи да е пълноценно и доволно от живота куче. Единственото, което му липсва, е дом и семейство. Хората, които го доведоха, първоначално бяха заявили, че ще го вземат, но явно с времето се отказаха от идеята. 

 

Ако искате да ни подкрепите в грижата за пострадали бездомни животни, вижте начините тук.


2019_04_17_dog_Mario_01_res.jpg 2019_04_17_dog_Mario_04_res.jpg 2019_01_30_dog_Mario_res_07.jpg 2019_01_30_dog_Mario_res_06.jpg
печат