VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Виктория

2017-02-21

Осиновена!© FOUR PAWS | Yavor Gechev

Хора, умоляваме ви - при здравословен проблем на вашия домашен любимец или на животно на улицата, потърсете помощ от дипломиран ветеринарен лекар и в никакъв случай не прибягвайте до самолечение!

Поредният подобен случай е с кучето Виктория. Получихме сигнал за нея, че се скита безпризорна с огромен тумор. След като екипът ни я залови и доведе в клиниката, ветеринарните ни лекари я прегледаха и установиха, че се касае за изпадане на влагалище, уретра и част от пикочен мехур. Виктория се е скитала в това състояное най-малко две седмици. Някой „добър“ човек е решил да й „помогне“ като е завързал с няколко ластика най-тънката зона на изпадането. Това е причинило срастване на подлежащите тъкани и е усложнило и без това тежкото състояние на Виктория. 


В продължение на 4 часа ветеринарните ни лекари я оперираха и успяха да върнат в нормална позиция уретрата и пикочния мехур. Вики, която е в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ, се възстановява добре след операцията. Отокът е спаднал значително, няма болка, уринира нормално, апетитът е запазен, играе, скача и е много контактна. Това, което остана е да й намерим дом. Виктория е на около две години, изключително мила и послушна. Пишете ни на: adopt@vier-pfoten.bg


2015_7_1_viktoriqDSC_1022.JPG Victoriya_MG_9392.JPG Victoriya_MG_9395.JPG
печат