VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

ЧЕТИРИ ЛАПИ осигурява временно настаняване за незаконно отглеждана италианска тигрица

2014-07-15

© FOUR PAWS / Thomas Scheffel

Миналата неделя международната организация за защита на животните ЧЕТИРИ ЛАПИ докара от Италия едногодишната тигрица Анджела в приюта за животни в Рюселсхайм, Германия. Анджела е била отглеждана незаконно от частно лице в бетонна клетка в Мунано, провинция Неапол и е била открита и конфискувана от полицията в Италия когато е била едва на 5 месеца. Полицията се свързала с италианската организация за защита на животните LAV (Lega Anti Vivsezione), която на свой ред потърсила съдействие от ЧЕТИРИ ЛАПИ.


Миналия петък екип от ветеринарни лекари и специалисти по диви животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ и LAV упоиха Анджела, която след конфискацията временно беше настанена в италиански увеселителен аква парк. След това тя беше транспортирана до приюта в Рюселсхайм, където ще има на свое разположение заграждение с площ от 250 кв. м.
За Анджела това няма да бъде последна спирка. Веднага щом здравословното й състояние позволи и щом бъдат готови документите за внос и износ, тя ще отпътува за убежището за големи котки ЛАЙЪНСРОК.


печат