Дариосиновяване
коте Ника

коте никка (CAt Nikka)

26.11.2020

Факти за Никка (Nikka)

  • Има на животното: Никка
  • Пол: женски
  • Вид: котка
  • Възраст: 3г.
  • Размер: L / голяма котка
  • Черти на характера: Социална с другите котки и хора, спокойна, избирателно гальовна 

Историята на Никка (Nikka):

Хората, които доведоха Ника при нас са я намерили в двора на съседи с рана в областта на врата. Прегледът установи автоимунен дерматит. Назначено бе медикаментозно лечение и редовна смяна на превръзките. В продължение на седмици Ника не даваше добри резултати по отношение на заздравяването на раната. Когато раната най-после започна да се подобрява, Ника я влоши отново с разчесване от раздразнение. Обработването на раната с противовъзпалителни средства и превръзките с антибиотик продължи още дълго, докато животното не започна да се подобрява.  

Ника премина на хипоалергенна храна, а медикаментозното лечение продължи известно време и след като превръзките вече не бяха необходими. Междувременно животното беше кастрирано, обезпаразитено, ваксинирано и чипирано. Към днешна дата Ника е напълно възстановена и готова за осиновяване.  

Това пухесто красиво същество е доста любопитно, закачливо и палаво. Ника непрекъснато протяга лапички, за да си играе. Разбира се добре с другите котки и е социална с хората, но не обича прекалено дългите ласки. Ника е най-щастлива, когато си играе на гоненица или на криеница, както и когато има подвижни играчки, върху които да упражнява котешките си инстинкти. Ако припознаете своя домашен любимец в тази игрива и красива госпожица, моля попълнете анкетата по-долу и ние ще се свържем обратно с вас.  

Само с безвъзмезднат подкрепа от добри и състрадетелни хора успяваме да помагаме на толкова много животни всеки ден.

В случай, че имате желание да подкрепите нас и работата ни, последвайте този линк.

коте Никка
коте Никка

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)

Общи условия на Фондация Четири лапи