Дариосиновяване
Две мечки

Парк "Меча гора" в Арбесбах

Дом за малтретирани и циркови мечки основан през 1998г.

13.10.2020

Убежището за мечки в Арбесбах се намира в непокътнатата природа на Арбесбах-Шонфилд във Валдвиртел, което е регион на Австрия, около 150км от гр. Виена. Името му произхожда от близкото село Арбесбах. Едно от първите убежища на ЧЕТИРИ ЛАПИ, основано през 1998г. и разширено през 2009г. Убежището предлага подходящи условия на земя с площ 14,000м2 на мечки, които са били циркови или купени от частни търговци.

Посетете парк "Меча гора" Арбесбах

Отворен от Великден до 1-ви Ноември 

Поради пандемията с COVID-19 е взето решение убежището да е затворено за публичен достъп до второ нареждане. Здравето на нашите посетители, екип и животни винаги е било приоритет. През останалото време, ние ще продължаваме да сме сигурни, че животните получават всичко, което им е необходимо. Надяваме се да отворим врати скоро и се извиняваме за причиненото неудобство.

За съжаление, мечки, които са израстнали с хора не могат просто така да бъдат пуснати в природата. Те са се привързали твърде много към тяхната грижа. Когато живеят с хора, мечките губят жизнено важни инстинкти, които им помагат при самостоятелен живот в гората. Ако бъдат оставени сами, мечите няма да оцелеят. ЧЕТИРИ ЛАПИ се стреми да предостави на мечките нужната човешка грижа в подходящи за тях условия на живот. Парк за мечки Арбесбах предоставя доживотен подслон, който се доближава максимално до естествения им хабитат.

Към днешна дата, шест мечки живеят в убежището Арбесбах. Много от тях имат сериозни промени в поведението си, заради предишния им начин на живот. Те се нуждаят от специални грижи от нашия екип. 

Ема, Мири, Ерих, Винзенз, Том и Джери имат възможността да преоткрият своите инстинкти и да усвоят естествено поведение в нашите близко до природата заграждения.

Повече информация за Парк „Меча гора“ в Арбесбах тук: www.baerenwald.at.

BÄRENWALD Bärenschutzzentrum gGmbH
Schönefeld 18
3925 Arbesbach - Austria

Tel.: +43-2813-7604-0
E-Mail: office@baerenwald.at

Зад кулисите с ЧЕТИРИ ЛАПИ: Парк „Меча Гора“ Арбесбах

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Търсене