Дариосиновяване

Убежище за мечки Нин Бин 

Нов дом за Виетнамските мечки

10.1.2019

Строежа на убежището започва през края на 2016г. Към днешна дата, четири пространствени заграждения са направени в парка Нин Бин за 10 до 14 животни всяко, две къщи за мечки с вътрешни помещения, ветеринарна станция, място за хранене и административна сграда. Убежище за мечки Нин Бин предлага устойчив живот в подходящи условия на 44 мечки. Целта е парка да се разшири до 10 хектара, за да може да се настанят общо 100 виетнамски мечки през следващите няколко години. 
 

В убежището вече са спасени над 30 мечки с още спасителни мисии, които са планирани от ЧЕТИРИ ЛАПИ.

Обиколки с гид - запазете вашия час в нин бин

Отворен всеки ден от 09:00 - 17:00ч. Посетителите трябва да се регистрират предварително чрез имейл: info@four-paws.org.vn или www.facebook.com/BEARSANCTUARYNinhBinh

Хората са поканени да споделят преживяването с роднини и близки като си купят сувенир от природносъобразни и местни материали. В убежище за мечки Нин Бин може да опитате традиционни Виетнамски вегетариански и веган ястия, направени от свежи местни продукти и да се насладите на спокойните природни гледки в парка.

Резервация за парка
• Чрез имейл: info@four-paws.org.vn 
• През фейсбук страницата: facebook.com/BearSanctuaryNinhBinh 
• По телефон +84 (0) 229 366 6388 
 

Убежище за мечки Нин Бин

Cuc Phuong - Bai Dinh road, Ky Phu commune 
Nho Quan district, Ninh Binh province, Vietnam 
 
Последвайте ни: facebook.com/BearSanctuaryNinhBinh 

Как да стигнем до убежището

How to get to BEAR SANCTUARY Ninh Binh

Ситуацията във Виетнам

Въпреки забраната за производство на мечешка жлъчка и търговията с мечешки продукти във Виетнам, мечешка жлъчка и незаконното и придобиване все още се практикува. Правителството на Виетнам предвижда сериозни мерки, за да спре търговията с мечешки продукти. Въпреки това, т.нар. Азиатски мечки (Ursus thibetanus) – живеят в мизерни условия в мечешки ферми. Тези животни страдат в малки клетки, прекарват деня си предимно на зеленчуци, на половина прегладнели и дехидратирани. С новоизграденото убежище в Нин Бин, ЧЕТИРИ ЛАПИ се стреми да допринесе към значителното намаляване на селскостопанстовото с мечки. Убежището ще подкрепи дейстивята на правителството за вече съществуващите закони, които строго забраняват злоупотребата с мечки за екстракти от жлъчка, осигурявайки дом за тях – дали конфискувани или доброволно предадени от тяхните собственици – да намерят място, където да бъдат обгрижвани подобаващо.

DONATE NOW

for our bears at BEAR SANCTUARY Ninh Binh!

DONATE

Новини от Виетнам:

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Търсене