Трите бебе мечета - Хуба, Вихър и Горан

Хуба, вихър и горан заслужават шанс за живот в дивото!

Да им го дадем!

Бъдеще в дивата природа за хуба, вихър и горан.

На 4-ти юли Регионалният Инспекторат на Околната среда и Водите в Смолян спаси едно женско мече - Хуба. Тя бе доведена в ПАРКА ЗА ТАНЦУВАЩИ МЕЧКИ БЕЛИЦА, където я приехме докато бъде намерено най-доброто дългосрочно решение за нея. Една седмица по-късно, в близост до Чепеларе е намерено още едно мече, което от РИОВ Смолян също доведоха в ПАРК ЗА ТАНЦУВАЩИ МЕЧКИ БЕЛИЦА. На следващата сутрин е получен трети сигнал за още едно мече, много стресирано и изплашено което се присъедини към останалите две спасени мечета. Сега трите мечета са в убежището ни за мечки в Белица, където получават всички необходими грижи от, които се нуждаят. В момента се захванват с адаптирано мляко, плодове и яйца при минимален контакт с хора.

Трите спасени мечета
Трите мечета

Ние от ЧЕТИРИ ЛАПИ искаме да предоставим подходящ живот в природата на Хуба, Вихър и Горан. В момента те са твърде малки, за да бъдат върнати в естествената си среда, тъй като няма да могат да оцелеят сами там – в момента те се нуждаят от професионални грижи. Най-доброто решение за тези три малки приятелчета ще бъде рехабилитация докато усвоят природни истинкти - как да оцеляват, да намират храна, подслон и т.н. Нашето желание е да ги изпратим до най-близкия до България рехабилитационен център за диви животни в Гърция - ACRTUROS. Там те ще преминат през серия от процеси и процедури, за да може да станат силни и да се подготвят за завръщане в дивата природа, когато са готови.

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

С неуморими усилия, подходящата рехабилитация и минимален човешки контакт, Хуба, Вихър и Горан ще имат възможността да се върнат в природата. 

Имаме нужда от вашата подкрепа за тази голяма спасителна мисия! Ще ни подкрепите ли да се погрижим за Хуба, Вихър и Горан, за да може да се върнат в дивата природа?

Помогнете на Хуба, Вихър и Горан:

СМС с текст LAPI на 17 777, цена 1лв.

По банков път с основание Хуба, Вихър и Горан:

За фондация "Четири лапи"
Райфайзен банк България
BIC RZBBBGSF
IBAN (BGL): BG88RZBB91551060388714
IBAN (EUR): BG76RZBB91551460388703

Epay: КИН 3822146072

или чрез някое от бутончетата горе или долу. 

Благодарим!

Кафявите мечки за защитен вид в България. Тяхното убиване и бракониерство е забранено.

Трите бебе мечета

Хуба, вихър и горан заслужават достоен живот в природата.

Нека им помогнем да го изживеят!

Помогни

Търсене