Fox in a cage at a fur farm

ВРЕМЕ Е ДА ЗАТВОРИМ ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ ЗАВИНАГИ! 

Подкрепете инициативата #FurFreeEurope сега

13.5.2022

Милиони невинни същества прекарват целия си живот затворени в малки клетки, само за да бъдат брутално убити заради козината им. Присъединете се към движението за свободна от ценни кожи Европа и подпишете Европейската гражданска инициатива (ECI), за да сложите край на тази жестокост в ЕС завинаги!

РЕАЛНОСТТА НА ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ В ЕВРОПА 

 

  • НЕПРИЕМЛИВО: Условията на живот на невинни диви животни, като енотовидни кучета, лисици и норки, отглеждани и убивани заради тяхната козина, са ужасяващи. Те нямат шанс, държани са в малки клетки и умират по брутален начин. Нека да призовем ЕС не само да забрани отглеждането на животни заради ценните им кожи, но и да забрани продажбата на такива кожи в Европа.
  • ОПАСНО: Фермите за кожи представляват риск за общественото здраве и за здравето на самите животни. По време на пандемията от COVID-19 стотици ферми за норки се превърнаха в огнища на коронавирус и нови варианти на вируса бяха предадени от животни на хора. Това може да се случи отново, ако не го спрем!
  • НЕУСТОЙЧИВО: Отглеждането на животни за ценните им кожи има силно отрицателно въздействие върху околната среда и представлява сериозна заплаха за нашата планета. Производството на козина включва използването на токсични химикали. Що се отнася до замърсяването на земята с токсични метали, производството на кожи и тяхното боядисване е класирано в първите пет индустрии с най-висок интензитет на замърсяване.

Можете да спрете производството на кожи завинаги!   

ЗАЩО ДА ПОДПИША ЕВРОПЕЙСКАТА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА?

  • РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ, РЕАЛНА ПРОМЯНА: Това не е просто петиция. След като дадена инициатива достигне 1 милион валидирани подписа, Европейската комисия трябва да отговори и да предприеме действия.
  • ДОСЕГАШЕН УСПЕХ: Предишната инициатива (ECI „End the Cage Age“) донесе исторически промени за прекратяване на отглеждането на селскостопанските животни в клетки. Гласът на европейските граждани беше чут! И сега работим с голяма група международни организации за хуманно отношение към животните, за да сме сигурни, че тази Инициатива ще проработи. Присъединете се към движението!
  • ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ: Инициативата изисква гражданите на ЕС да предоставят лични данни, за да потвърдят подкрепата си. Бъдете сигурни, че вашата информация може да се използва само за тази инициатива, а не за други цели. ЧЕТИРИ ЛАПИ спазва всички законови изисквания, GDPR и правилата за защита на данните.

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Организации и съмишленици като вас вече се присъединиха към инициативата. Ще го направите ли и вие?
#FurFreeEurope Logo
Minks in a cage at a fur farm

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!  

ПОДПИШИ СЕГА

Търсене