коте Елтън (cat Elton)

коте Елтън (cat Elton)

Този гальовен котарак си търси стопани 

27.1.2023

Факти за коте Елтън / cat Elton

  • Име: Елтън / Elton
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 10 месеца
  • Размер: L (голямо коте)
  • Черти на характера: игрив, шумен и приказлив
коте Елтън (cat Elton)

Историята на Елтън (Elton)

Елтън е коте със ярък и забавен характер. Дано вие сте добра публика, защото на него му трябват слушатели. Той и останалите котенца от котилото му са едни много обичани и обгрижвани писанчета.

През пролетта на 2022 Елтън си има майка, три братчета и сестричка. След фатален инцидент с кола, те остават сами. Котенцата са едва на няколко дена. Без майка те не могат да издържат навън повече от ден. Дори и при перфектни грижи вкъщи или във ветеринарна клиника, много писанчета на такава възраст губят борбата си за живот. 

Съдбата се усмихва на Елтън и останалите котета, всички те оцеляват. Това става до голяма степен благодарение на едно специално куче, което постоянно се грижи за тях в приемният им дом. Отглеждането на малки котенца е трудно и има много безсънни нощи. Писанчетата успяват да преборят и заразното заболяване Гиардия.

Благодарение на всичките грижи на ветеринарния екип на ЧЕТИРИ ЛАПИ и доста кучешки грижи, Елтън и останалите котета оздравяват. Те пораснаха и станаха прекрасни, силни, бели като пресен сняг котки. Някои намериха своя дом, но Елтън все още търси.

Елтън е ваксиниран, чипиран, обезпаразитен и има идеални хигиенни навици. Той обича да си играе с котки, хора, даже и с някои кучета. Най-важното – той обича да пее! Ако искате да станете стопанин на този чудесен котарак, попълнете анкетата за осиновяване или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Терънс, като ни последвате на този линк.

коте Елтън (cat Elton)

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене