Коте Ками (cat Kami)

Коте Ками (cat Kami)

Мъркащото коте Ками си търси любящ дом

28.6.2023

Факти за Ками (KAMI)

  • Име: Ками (Kami)
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 1 година
  • Размер: М / средно голяма котка
  • Черти на характера: игрива, обича да се почиства и да тича
Коте Ками (cat Kami)

Историята на Ками (Kami)

Представихме ви историята на тази писанка през 2022 година. Тогава тя се бореше с тежка рана, която я беше оставила без едно предно краче. Малкото коте Ками порасна и мина пред много премеждия, но вече е напълно здраво и търси своите хора. Но знаете ли как стана всичко това?

Писанката била намерена на улицата в много тежко състояние. Нейните спасители не се поколебали и за миг – знаели, че тя им нужда от помощ и трябва веднага да направят нещо. След като била прегледана в клиниката за кастрация и лечение на бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ, се наложила спешна ампутация. Ками била загубила много кръв и се трябвало няколко дни да бъде на вливания. На границата между съзнанието и безсъзнанието, живота и смъртта – тя ходила по тънката нишка и най-после успяла да се пребори за живота си. След три-четири критични дни Ками отворила очи и започнала да се храни и пие сама. От там нататък й предстояло много дълго възстановяване. Тежката операция и дългия възстановителен процес отслабили имунитета на котето и както често се случва с малките писанчета – Ками разви кожна гъбична инфекция и дерматит. Добрата новина е ,че гъбичките се лекуват лесно. Лошата е, че се лекуват бавно. Минаха месеци на терапия, лечебни шампоани и много грижи. Бавно, но славно кожата ѝ се оправи, порасна ѝ козинка и вече можеше да се ваксинира и кастрира.

Сега Ками е здрава, ваксинирана, чипирана и кастрирана млада котка. Тя е много любопитна и игрива като малка пума. Едното липсващо краче изобщо не я спира – тя може да се катери, да скача, да мърка в скута ти или да гони панделки по пода. А когато набележи целта си се намества, завърта дупе и хоп - хванала е плячката за секунди. Ако желаете да осиновите игривата котка Ками, моля попълнете анкетата по-долу или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

В случай, че нямате тази възможност, но имате желание да подкрепите него и нас последвайте този линк.

Cat Kami

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене