Cat Honey for adoption 2023

Коtka Хъни (Cat Honey)

Красивото коте Хъни си търси дом

17.10.2023

Факти за Хъни (Cat Honey)

  • Име: Хъни (Honey)
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 2 години
  • Размер: М / средно голяма котка
  • Черти на характера: самостоятелна, срамежлива, лесно се подкупва с храна
cat Honey for adoption

Историята на Хъни

Малкото плахо коте Хъни е прекарало почти целия си живот в борба с тежките условия на улицата.Съдбата на бездомно коте не е лека.Майка ѝ била е домашна котка, но малката Хъни е била нежелано поколение. Затова още в ранна възраст, нежеланото писанче се оказва изхвърлено навън. Въпреки тежките условия, тя никога не се е отказала от надеждата за по-добър живот.

В продължение на много време Хъни е трябвало да се бори и за най-малката угризка храна и да се грижи сама за себе си. Но един ден започнала да се чувства зле. Първо се появила кашлица и кихане, но нещата се влошили. Писанката престанала да се храни и започнала да слабее. За неин късмет, Хъни е доведена в клиниката за бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ, където е прегледана. Оказало се, че има белодробни паразити, които затрудняват дишането и натоварват сърцето ѝ. В белия ѝ дроб се чувал хриптящ звук при преслушване. От всичкия този стрес имунната ѝ система не можела да смогне, появила се и гъбична инфекция на ушите. След няколко изследвания били назначени лекарства, които да убият паразитите и заздравят кожата на ушите. Хъни се възстановила много бързо и отново започнала да хапва вкусна храна и да се радва на мекото есенно слънце.

Когато погледнем Хъни ние не можем да устоим на тъжните й очи. Искаме да я прегърнем и да ѝ помогнем. Знаем, че котето няма да забрави тъжния си живот на улицата, но винаги ще бъде благодарна за топлия любящ дом, който я очаква. Тя е кастрирана, ваксинирана и обезпаразитена в Клиниката към Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ. Хъни е спокойно коте, което обича да се припича на слънце и няма нужда от постоянна игра или прекалено много внимание. Пухкавата писана има чип и паспорт и е готова за своя любящ дом, където да живее спокойно до края на дните си. Можете ли да ни помогнете да сбъднем нейната мечта за топло легло и собствена купичка с храна? Ако искате да синовите Хъни, попълнете анкетата ни или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

В случай, че нямате тази възможност, но имате желание да подкрепите него и нас последвайте този линк.

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене