коте Мау (cat Mau)

коте Мау (cat Mau)

Този гальовен котарак си търси стопани 

27.1.2023

Факти за коте Мау ( Mau)

  • Име: Мау (Mau)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 10 месеца
  • Размер: L (голямо коте)
  • Черти на характера: кротък, жаден за ласки, обича да яде
коте Мау (cat Mau)

Историята на коте Мау (Mau)

Този сладур, който виждате на снимките се казва Мау – или както му казваме ние – Генерал Мяаау! Той и останалите котенца от котилото му са едни от най-обичаните и обгрижваните котки.

Когато Мау, братчетата и сестричката му са на едва няколко дена, майка им загива в автомобилен инцидент. Осиротели на такава крехка възраст, те не биха могли да оцелеят сами повече от ден. Дори и при перфектни грижи вкъщи или във ветеринарна клиника, много писанчета без майка на такава възраст не оцеляват. Мау е едно от котетата, които извадиха късмет. Всички от неговото котило оцеляха. Това беше до голяма степен благодарение на едно специално куче, което се грижеше за тях денонощно в приемният им дом. Освен обичайните трудности и безсънни нощи при отглеждането на малки котета, те се разболяха от заразно паразитно заболяване. Благодарение на всичките лекарски и кучешки грижи, Мау и останалите котета бързо оздравяха. Те пораснаха и станаха хубави, чисти и меки като памук котки.

Днес Мау е ваксиниран, чипиран, обезпаразитен и с идеални хигиенни навици. Той обича да бъде гален, да похапва и да си приказва с хората. Много харесва котешките играчки и е добре социализиран. Ако искате това красиво коте да ви стане другарче в живота, попълнете анкетата или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Мау, като ни последвате на този линк.

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене