коте Терънс (cat Terrance)

коте Терънс (cat Terrance)

Този гальовен котарак си търси стопани 

27.1.2023

Факти за коте Терънс (cat Terrance)

  • Име: Терънс (Terrance)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 3 години
  • Размер: L (голямо коте)
  • Черти на характера: кротък, жаден за ласки, обича да яде
коте Терънс (cat Terrance)

Историята на Терънс (Terrance)

Терънс е една много специална за нас котка. През ноември миналата година е подаден е сигнал, че непозната котка се разхожда безстопанствена из етажите на офис сграда. Никой не го познава, никой не е видял как е влязъл там. От деня, в който е намерен, той не показва никакъв страх от хора и никакво желание да бяга където и да е. Терънс не просто дава – той иска да бъде гален и гушнат.

Веднага след като са го открили, Терънс е преместен на безопасно място. След като се успокоява, бе доведен в Клиниката за бездомни животни в Банкя за преглед. Установяви се, че котето има заразна чревна инфекция и му бе назначена терапия.След няколко седмици, котаракът оздравява и се си търси постоянен дом.

Терънс е кастриран, обезпаразитен, ваксиниран и чипиран.Той обича да има компания, много е социален и с изградени навици, което показва че преди да се озове на улицата най-вероятно е бил домашна котка. Обича да си играе хора, други котки и да си похапва.Спокоен е дори и около кучета. Ако искате да го осиновите, попълнете анкетата в сайта ни или пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Терънс, като ни последвате на този линк.

коте Терънс (cat Terrance)

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене