коте Тринити (cat Trinity)

коте Тринити (cat Trinity)

Грациозна и гальовна, Тринити си търси стопани

27.1.2023

Факти за коте Тринити (cat Trinity)

  • Име: Тринити (cat Trinity)
  • Пол: женска
  • Предполагаема възраст: 5 месеца
  • Размер: M (средноголямо коте)
  • Черти на характера: игрива, дружелюбна
коте Тринити (cat Trinity)

Историята на Тринити (cat Trinity)

Тази малка писанка от снимките се казва Тринити. Кръстихме я така, заради интересната ѝ окраска в три цвята. Днес е нежно мъркащо кълбо, но преди месец не се знаеше какъв път ще поеме.

Тринити навярно е била спасена от улицата, когато е на няколко месеца. Но скоро желанието на нейните спасители да помогнат се изпарява като сутрешна мъгла на слънце. При първия дребен проблем, те се отказват от нея и повече не я потърсват. Тя е подхвърлена във входа на офис сграда без предупреждение. 

Котето е много изплашено и дълго бяга из офисите без посока и се крие. Работещите в офис сградата дружно решават да проявят отговорност и да си разделят грижите за нея. Тринити беше доведена в клиниката за бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ за преглед. Имаше с диария, бълхи и вътрешни паразити. След преглед се назначава необходимата терапия. За няколко дни котето се стабилизира и започва да свиква с приемния си дом.

Скоро апетитът на писаната се завръща и игривият й характер се проявява. Тринити обича да похапва вкусни гранулки и да се закача с всички. В момента тя е ваксинирана, чипирана, обезпаразитена и чака дом, в който ще бъде гушкана, галена и обичана. Ако Вие искате ново попълнение в семейството си, попълнете анкетата за осиновяване или ни пишете ни на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Терънс, като ни последвате на този линк.

коте Тринити (cat Trinity)

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене