коте Зоран (cat Zoran)

коте Зоран (cat Zoran)

Прекрасният гальовен котарак намери любящо семейство 

29.3.2023

Факти за коте Зоран (Zoran)

  • Име: Зоран (Zoran)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 1 година
  • Размер: M (средно коте)
  • Черти на характера: спокоен, гальовен, мъркащ
коте Зоран (cat Zoran)

Историята на коте Зоран (Zoran)

Зоран е най-милият и най-мек мъркащ трикрак котак, който някога е съществувал. Ако се запознаете, непременно ще искате да го погалите, а после направо да си го осиновите.

Зоран е младо коте и не е патил много през живота си преди големият си инцидент в края на ноември 2022г. За нещастие той е бил нахапан от друго животно и раната се е инфектирала. Доведен беше в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ за консултация и кастрация. Състоянието му бе плачевно. Предното дясно краче висеше безпомощно, кожата беше силно възпалена и имаше доста некротизирали тъкани. Крачето нямаше как да биде спасено и се наложи ампутация. За щастие няма други рани малко по малко Зоран се научи да ходи на три крака. Започвна дълъг период на възстановяване за красивият пясъчен котаран. Хората, които са го спасили имаха желание да го гледат за постоянно, но за съжаление писанчето не се разбираше с голямото им куче. Те започнали да му търсят друг дом преди дори раните да са заздравели напълно, но без успех. Немислимо е да бъде пуснат отново сам на улицата. Сега Зоран си търси осиновители, които винаги да се грижат за него и дом, който да е негов завинаги.

Зоран е от специалната порода на най-гальовните и добродушни котки. С уравновесен характер и изградени навици. Бонус – козина с цвят на капучино и искрящи кехлибарени очи. Той е ваксиниран, обезпаразитен и чипиран. Ако искате този спокоен писан да стане част от Вашето семейство, попълнете анкетата или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Зоран, като ни последвате на този линк.

Търсене