Kittens Antony and Chad for adoption 2023

Котета Антъни и Чад (Kittens Antony and Chad)

Тези две игриви котенца търсят своите бъдещи стопани

24.7.2023

Факти за Антъни и Чад (Antony and Chad)

  • Име: Антъни и Чад (Antony and Chad)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 4 месеца
  • Размер: S (малко коте)
  • Черти на характера: игриви, гальовни и дружелюбни
Kittens Antony and Chad for adoption

Чад е в ляво, а Антъни в дясно. 

Историята на Антъни и Чад (Anthony and Chad)

Малките котенца се появиха във ветеринарната клиника към Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ рошави, гладни и пълни с бълхи. Писанчетата били унили и изплашени, когато случайни хора ги намерили край пътя и довели за преглед в клиниката. Те явно са останали без майка, а на улицата трудно се оцелява без храна и подслон. Дали заради инцидент или защото някой е решил, че не иска да поеме отговорност за поколението на некстрирания си домашен любимец, можем само да гадаем…

Оказва се, че котенцата за започнали да развиват дерматит и гъбична инфекция. Наложи се да се обезпаразитят и след няколко седмици лечение и почистване на кожата, най-после можеха да бъдат ваксинирани. Те са толкова кротки и хрисими, че не можехме да не се пошегуваме. Затова ги кръстихме точно на червените люти чушлета – Red Hot Chili Peppers (който ни разбира има вкус в музиката). Така се появи лютото ни семейство: Дани и Калифорния – двете девойки, Антъни, Джон, Чад и Флий – малък и сладък като бълха вегетарианец. Всичко вървеше по план и едно по едно братчетата и сестричетата на двамата герои намериха своите бъдещи домове. Последни останаха фронтменът на групата Антъни – най-смелият от плахите котета и брат му Чад.

Антъни и Чад са две много сладки и добри котенца – напълно усвоили изкуството да ползват котешка тоалетна. Те са ваксинирани обезпаразитени и имат европейски паспорти и микрочипове. Момченцата са съвсем здрави и с нетърпение чакат да открият своя нов дом. Антъни и Чад свикнали с домашния живот – и не биха оцелели сами навън. Помогнете им да избягат завинаги от лошия спомен за студената есен и никога да не разбират какво е да си сам навън през мразовитата зима. Ако искате да осиновите един или и двама, моля попълнете анкетата ни или да ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Антъни и Чад като ни последвате на този линк.

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене