котета Сабрина, Салем и Пъмпнкин

котета Сабрина, Салем и Пъмпнкин (Cats Sabrina, Salem and Pumpkin)

Осиновени

10.4.2023

Факти за Котета Сабрина, Салем и Пъмпнкин (Sabrina, Salem and Pumpkin)

  • Име: Сабрина, Салем и Пъмпнкин (Sabrina, Salem and Pumpkin)
  • Пол: една женска и две мъжки
  • Предполагаема възраст: 5 месеца
  • Размер: S (малко коте)
  • Черти на характера: спокойни, гальовни, игриви

Историята на Сабрина, Салем и Пъмпнкин (Sabrina, Salem and Pumpkin)

Трите котета, нашето Хелоуинското семейство, се появи в клиниката за ЧЕТИРИ ЛАПИ точно на 31-ви октомври. Тяхната история е като извадена от хорър филм.

В началото малките котенца са четири, открити в облепен с тиксо кашон в кофа за боклук, заедно с една по-възрастна мъжка котка. Всички са ужасно състояние. Те са едва на няколко седмици, дехидратирани, много слаби и покрити с бълхи. При преглед се установява, че всички котета имат вирусни заболявания, чревни паразити и опасно ниска температура. За съжаления едно от тях губи борбата за живота, въпреки всички лекарства, системи и имуностимуланти. Първите две седмици са критични за котетата, но Сабрина, Салем и Пъмпкин оцеляват. Много скоро те започват да се хранят сами, заглаждат косъма и показват гушливия си характер. След като поотрастват малко получават първите си ваксини. Днес те са здрави, готови за осиновяване и се надяват на по-светло бъдеще.

Трите хелоуински бонбончета обичат да се галят и да играят по цял ден. Силни привърженици са и на похапването - и мека храна, и гранули. Писанчетата имат изградени хигиенни навици, ваксинирани са и редовно обезпаразитявани. И трите имат чипове и паспорти и са готови за своя бъдещ дом. Ако искате осиновите някой от тях или и тримата наведнъж, можете да попълните анкетата или да ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Сабрина, Пъмпкин и Салем като ни последвате на този линк.

cat Sabrina for adoption

Коте Сабрина - Cat Sabrina

cat Salem for adoption

Коте Салем - Cat Salem

cat Pumpkin for adoption

Коте Пъмпкин - Cat Pumpkin

Търсене