cat Kala for adoption

котка Кала (cat kala )

Игривият младеж си търси осиновители!

8.11.2022

Факти за Кала (cat kala )

  • Име: Кала (cat Kala)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 3 мес. 
  • Размер: S
  • Черти на характера: игрив, мъркащ, гушлив
cat Kala for adoption

Историята на Кала (Kala)

Нашият млад котак Кала е лъч щастие и светлина. Той пуска предачната машина, ляга върху корема на своя избранник и това е планът за следващите два часа. Вариант номер две – играете си половин час на гоненица и после той пак ляга върху Вас. 

Коте Кала може би е имал дом, но се е разболял, след което е бил изхвърлен на улицата. Игривкото беше намерено и спасено от нашия екип в началото на октомври. Той беше тежко болен и нямаше да оцелее дълго, ако лекарите от клиниката за бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ не се бяха заели с лечението. При прегледа му се установи, че има много тежък гастроентерит. Състоянието му беше усложнено от тежко протичащо инфекциозно заболяване - гиардиоза. Веднага бе назначена терапия за стабилизиране на малкия пациент и елиминиране на паразита гиардия, който изсмукваше силите му. Дори и в началото, когато беше изтощен от глад и дехидратация, той показваше своя гальовен характер. Калата се повлия добре от лечението, той започна да се храни нормално и да се заиграва с всички наоколо. Беше тестван многократно и всичките му изследвания излязоха нормални. След като лекуващите лекари се увериха, че всичко е наред, Калата беше ваксиниран и започна да чака своето ново семейство.

Ние сме сигурни, че той ще ни липсва. Обаче сме още по-сигурни, че ще дари някой нов човек с много щастие и любов. Коте Кала е обезпаразитен, здрав и млад юнак, оборудван с ваксини, чип и паспорт, готов за приключения в новия си дом. Ако Вие сте готови да приемете още един член на към семейството си, попълнете анкетата и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Калата като последвате този линк.

cat Kala for adoption

Търсене