куче Грейс (dog Grace)

куче Грейс (dog Grace)

Щастливата Грейси си търси дом!

4.11.2022

Факти за Грейс (Grace)

  • Име: Грейс (Grace)
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 2 години
  • Размер: L 
  • Черти на характера: дружелюбна, игрива, краде сандвичи
куче Грейс (dog Grace) for adoption

Историята на Грейс (dog Grace)

Грейс е едно от най-жизнерадостните кучета, които някога са пребивавали в клиниката. Тя не иска нищо друго освен да ѝ се радваш и да ѝ даваш лакомства за ядене. С много старание успяхме да я научим, че трябва първо да седне и след това да получи награда.

Тя просто до сега не е срещала човек, който да не хареса и животно, което да не ѝ е приятел. Как можеш да си нещастен в такава розова вселена като нейната? Но нещата не изглеждаха така преди един месец.

В края на лятото получихме сигнал са Грейс от случайни минувачи, които са забелязали ранения ѝ крак. Тя вероятно е била блъсната от кола, но кикой не е подал сигнал навреме. В резултат - раната се инфектира и се налага кракът да се ампутира. Това не беше единственият проблем – кучето имаше и кърлежо-преносимо заболяване Анаплазмоза, което атакува белите кръвни клетки.

 Въпреки всичко това, нашата Грейси не пада духом и се възстановява много бързо. Преодолява анаплазмозата, адаптира се към животът на три крака и днес отново е здраво и щастливо куче.

Сега лудетината Грейс е ваксинирана, чипирана, обезпаразитена и кастрирана в клиниката за бездомни животни Банкя. Тя чака своя бъдещ другар и чошевки приятел, който да се грижи за нея. Ако вие искате да осиновите Грейс, тя обещава да си играе с вас всеки ден!

Ако Вие мислите, че сте готови да я приемете в сърцето и дома си, попълнете анкетата по-долу или пишете ни на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да даваме надежда на животни като Джоуи като последвате този линк

куче Грейс (dog Grace) for adoption

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене