Дариосиновяване

Честита Нова 2022 година от екипа на ЧЕТИРИ ЛАПИ 

По време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници, офисът на фондацията в София и клиниката ни в Банкя няма да имат възможност да отговарят на спешни сигнали, съобщения и обаждания. 

17.12.2021

Ние от ЧЕТИРИ ЛАПИ всекидневно помагаме на хиляди животни по света да бъдат отглеждани с уважение и разбиране в среда без страдание. През изминалата нелека година, благодарение на Вашата подкрепа, ние успяхме да осъществим важни кампании, петиции и мисии.  

По време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници, офисът на фондацията в София и клиниката ни в Банкя няма да имат възможност да отговарят на спешни сигнали, съобщения и обаждания. Всички пациенти на клиниката, които в момента се намират при нас, ще продължат да получават необходимите грижи и по време на почивните дни.  

С наближаването на празниците, обаче, започват и тържествените чествания, които понякога включват използването на фойерверки, пиратки и друга пиротехника. Красивото за нас хората е ужасяващо за животните. Фойерверките са опасни както за домашните, така и за бездомните и диви животни. Те им причиняват стрес, а често - и сериозни физически и поведенчески травми, които остават за цял живот.  

Нека тази новогодишна нощ е различна. 

Включете се в кампанията на ЧЕТИРИ ЛАПИ и се откажете се от фойерверките, заменете ги с по-смислени начини за отбелязване на празника и споделете с приятели. Подкрепете каузата ни като използвате специално създадените хаштаг и гиф #SoundOff. Вместо шумно и безотговорно празнуване, прегърнете близките си хора и домашни любимци и прекарайте една топла и уютна Коледа.  

Fireworks are dangerous for pets and stray dogs

Красивото за нас е ужасяващо за тях
#soundoff

Научете повече за кампанията на ЧЕТИРИ ЛАПИ

разбери повече

Търсене