Дариосиновяване
куче Надежда

дА ПОМОГНЕМ НА куче бобър

Запознайте се с Бобър – едно куче герой, което е преживяло наистина много!

16.9.2021

Историята на Бобър е колкото трогателна, толкова и показателна за съдбата на много кучета в страната ни.    

Всички ние сме виждали или познаваме хора, които хранят бездомни животни с цел да им помогнат. Такава е историята и на жената, която често храни скитащият се Бобър близо до вилата си. Кучето е спокойно и дружелюбно и постепенно започва по-често да идва при нея. Един ден обаче, тя го вижда покрит с кръв и доста дълбоки рани. Състоянието на животинчето наистина било критично, затова тя потърсила помощ от ветеринарния екип на ЧЕТИРИ ЛАПИ. 

куче Бобър залавяне

Eкипът ни пристига на място във вилна зона в близост до Банкя и успява да го хване. При първоначалния преглед на място се оказва, че Бобър има над десет прободни рани по главата и врата, причинени най-вероятно от удари с гребло. Колко ужасяващо.. той се оказва поредна жертва на неописуема жестокост.

Кучето е упоено, за да не се травмира допълнително и закарано по спешност в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя, където му бе оказана помощ и необходимите грижи и промивки за раните. По-голямата част от нараняванията са по главата на животното. Ето защо, първите три дни ще бъдат критични за Бобър. Надяваме се той да прескочи този етап и да се пребори.

куче Надежда

Вашата помощ е безценна!

Вашата помощ е безценна – именно благодарение на нея стотици животни, в ситуации като тази на Бобър, успяват да получат необходимото им лечение, без което иначе са обречени.

Помогнете на Бобър в битката за живота му! Можете да го направите на страницата за дарения на сайта ни или с SMS с текст DMS LAPI на 17 777 на цена 1лв. за всички оператори.

Ще продължим да ви информираме за състоянието на Бобър!
Благодарим Ви!

Търсене