Дариосиновяване
коте Сървайвър

Помощ за коте сървайвър (SURvivor)

Котето е в много лошо състояние, куца и непрекъснато се ближе по корема.

30.11.2020

Дамата, която храни няколко котки пред блока си забелязва, че едно от тях е в много лошо състояние, куца и непрекъснато се ближе по корема. Води го по спешност в клиниката за безстопанствени животни на "Четири лапи" в Банкя, където прегледът установява рана от изгаряне в областта на корема и тежка травма на предния ляв крайник.

коте Сървайвър

Установени са липса на чувствителност и неврологичен дефицит. Уви, крачето на котето не може да бъде спасено и се налага спешно да бъде ампутирано. По време на операцията бяха обработени и раните от изгаряне по корема. Кръстихме котарака Сървайвър.

коте Сървайвър
коте Сървайвър

В момента Сървайвър се възстановява от операцията и е под постоянно медицинско наблюдение. Назначени са му антибиотична и противовъзпалителна терапия. Раните на коремчето се възстановяват бавно. Въпреки това, болките понамаляха и котето започна да се храни нормално.  

Сървайвър ще прекара още известно време на лечение при нас.

 Можете да допринесете за неговото възстановяване като цъкнете на бутона по-долу, или тук.

Благодарение на Вас помагаме на стотици животни в беда!  

Уви, Сървайвър не успя да отговори на името си, въпреки всеотдайните усилия на медицинския ни екип. Животното не е успяло да се справи с възпалението на кръвта, въпреки терапията с три вида антибиотици, която му беше назначена. Почивай в мир, Сървайвър!

Търсене