Дариосиновяване
коте Чили

Спешна помощ за коте чили

Тази мила душа е имала нелеката съдба да попадне между гумите на някой преминаващ автомобил или да бъде изритана от някой недобросъвестен човек

22.3.2021

Чили постъпи в клиниката за бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя в критично състояние: изгубила много кръв, с множество разкъсни рани по корема, с тежка фрактура на таза и тремор. Последва операция по спешност и котето  беше стабилизирано. За овладяването на тремора е назначена медикаментозна терапия.

Чили е котка, която е имала нелеката съдба да попадне между гумите на някой преминаващ автомобил или да бъде изритана от някой недобросъвестен човек, на когото е досадила с обичливия си нрав.  

За щастие е имала, също така, късмета да попадне при нас, за да можем да получим шанс да се преборим за живота ѝ. Лечението на Чили ще е дълго, с антибиотична и противовъзпалителна терапия. За жалост не е много ясна прогнозата относно шансовете ѝ за оцеляване.  

Екипът на ЧЕТИРИ ЛАПИ иска да благодари от името на Чили, на дарителите, които се отзоваха на призива ни за помощ.

Това предизвикателство беше преодоляно, сега предстои още по-важното, а именно: да намерим на прекрасното коте подходящ дом и добър стопанин.

Профила на животното, можете да видите тук.

Попълнете анкетата в профила и ние ще се свържем обратно с Вас.

В случай, че искате да подкрепите работата ни, можете да го направите по един от следните начини.

коте Чили

Търсене