Дариосиновяване
куче Айк (dog Aik)

коте Точко (cat Tochko)

Точко търси своя нов дом!

23.5.2022

Факти за Точко (Tochko)

  • Име: Точко (Tochko)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 10 г.
  • Размер: М 
  • Черти на характера: любвеобилен, спокоен, гушлив
cat Tochko for adoption

Историята на Точко (Tochko)

Точко беше доведен в клиниката ни за бездомни животни от добър човек, намерил го една сутрин в изключително тежко състояние. Най-вероятно нахапан от куче, той имаше огромна инфектирана рана на задния си десен крак, както и фрагментирана фрактура, които наложиха ампутация на целия крайник. Макар че операцията не беше лека, Точко започна да се възстановява доста бързо и вече се чувства съвсем добре.

Всяка сутрин Точко ни посреща със силно мъркане в очакване на закуската си и първата си дневна доза галене. Обича милувки и лакомства повече от всичко на света, и макар че не му е приятно да бъде вдиган, веднъж озовал се в нечий скут, започва съсредоточено да меси с лапички и става почти невъзможно да бъде преместен. Сега Точко е в търсене на любящо семейство, което да го обсипва с внимание, обич и редовни почесвания под муцунката. Ако смятате, че вие можете да му ги осигурите, не се колебайте да попълните анкета в сайта ни и ние ще се свържем с Вас!

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да даваме надежда на бездомничета като Точко като последвате този линк

cat Tochko for adoption

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)

Общи условия на Фондация Четири лапи

Търсене