Дариосиновяване

Осинови бездомно животно!

На много места по света надделява добрата практика да се осиновяват домашни любимци, вместо да се купуват и отглеждат скъпи породисти кучета и котки. От ЧЕТИРИ ЛАПИ горещо подкрепяме тази тенденция в модерния свят и се стремим да я превърнем в традиция и в България!

Благодарение на неуморните ни усилия и многобройните програми за кастрация и кампании за осиновявания, популацията на бездомни животни намаля в пъти през последните 10 години. Ще продължаваме да работим в тази посока!

Не купувай! Осинови!

Дай нов шанс за живот като осигуриш дом на животно от нашата клиника!

животни търсещи дом:

Кучета и котки, които чакат да намерят своите хора и да бъдат  осиновени.

Осиновени през 2021:

Кучета и котки, които с помощта на ЧЕТИРИ ЛАПИ успяха да намерят своите хора и да бъдат  осиновени. Разгледайте интересни истории с щастлив край.

Осиновени през 2020:

Кучета и котки, които с помощта на ЧЕТИРИ ЛАПИ успяха да намерят своите хора и да бъдат щастливо осиновени.

как да осиновя от четири лапи?

Разгледайте профилите на опашатковците по-горе, те са животните, които в момента се нуждаят от нов дом и могат да бъдат осиновени. Ако вече сте харесали някое животинче от списъка, е необходимо да попълните анкетата в профила му. 

След попълване на анкетата, представител на нашия екип ще се свърже с вас по имейл или по телефона с още подробности за процедурата. Насрочваме среща с животното и ако то и бъдещият му стопанин си допаднат, пристъпваме към осиновяването. 

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел.:+359 2 953 17 84

актуални публикации по темата

Спящо куче

Ето как кучето влияе върху съня ни

Изследвания доказват, че кучетата имат положително влияние върху хората в редица отношения

Още
Слепа котка

Котките обичат да събарят предмети

Причината за това поведение и начина да го спрем

Още

ЧЕТИРИ ЛАПИ: Въпроси и отговори за кастрацията

Научете защо вярваме, че кастрацията е единственият ефективен и хуманен начин за контрол върху популацията от бездомни животни.

Още
logo_four_paws_BG

ПРИЮТИТЕ СА САМО ВРЕМЕННО РЕШЕНИЕ

Политиката на ЧЕТИРИ ЛАПИ е категорично против събирането на животни в приюти като решение на проблема с бездомните кучета и котки, тъй като от една страна не може да гарантира здравето и благосъстоянието на всички  животни, а от друга - не спомага за предотвратяване на нежеланото размножаване в дома и на улицата. 

Приютите биха били добро решение едва тогава, когато броят на изоставените на улицата животни е съизмерим с броя на животните, които биха били осиновявани. ЧЕТИРИ ЛАПИ ще продължи да работи в посока стимулиране на осиновяванията и намаляване броя на бездомните животни!

Подкрепете клиниката ни в Банкя!

Клиниката за пострадали бездомни животни се издържа изцяло от дарения. Благодарение на нея, екипът ни успява да спаси стотици животни всяка година, на които в последствие да намерим нов дом.

дарете сега!

Търсене