животните, на които четири лапи намери дом:

На много места по света надделява добрата практика да се осиновяват домашни любимци, вместо да се купуват и отглеждат скъпи породисти кучета и котки. 

От ЧЕТИРИ ЛАПИ горещо подкрепяме тази тенденция в модерния свят и се стремим да я превърнем в традиция и в България! Благодарение на неуморните ни усилия и многобройните програми за кастрация и кампании за осиновявания, популацията на бездомни животни намаля в пъти през последните 10 години. 

Запознайте се с животните, намерили дом през последните няколко години, благодарение на неуморните усилия на екипа на ЧЕТИРИ ЛАПИ. Проследете техните истории:

logo_four_paws_BG

ПРИЮТИТЕ СА САМО ВРЕМЕННО РЕШЕНИЕ

Политиката на ЧЕТИРИ ЛАПИ е категорично против събирането на животни в приюти като решение на проблема с бездомните кучета и котки, тъй като от една страна не може да гарантира здравето и благосъстоянието на всички  животни, а от друга - не спомага за предотвратяване на нежеланото размножаване в дома и на улицата. 

Приютите биха били добро решение едва тогава, когато броят на изоставените на улицата животни е съизмерим с броя на животните, които биха били осиновявани. ЧЕТИРИ ЛАПИ ще продължи да работи в посока стимулиране на осиновяванията и намаляване броя на бездомните животни!

Осиновени през 2022г.

Кучета и котки, които с помощта на ЧЕТИРИ ЛАПИ успяха да намерят своите хора и да бъдат  осиновени. Разгледайте интересни истории с щастлив край.

Осиновени през 2021:

Кучета и котки, които с помощта на ЧЕТИРИ ЛАПИ успяха да намерят своите хора и да бъдат  осиновени. Разгледайте интересни истории с щастлив край.

Осиновени през 2020:

Кучета и котки, които с помощта на ЧЕТИРИ ЛАПИ успяха да намерят своите хора и да бъдат щастливо осиновени.

Подкрепете работата ни!


Клиниката ни за пострадали бездомни животни се издържа изцяло от дарения. Благодарение на нея, екипът ни успява да спаси стотици животни всяка година, на които в последствие да намерим нов дом.

дарете сега!

Търсене